Doamne, cat a putut sa castige Jador de Revelion! Suma este URIASA! Din cinci concerte s-a imbogatit peste noapte!

Jador este unul dintre cei mai iubiti si controversati concurenti de la ”Puterea dragostei”, dar si un artist de mare succes.

Doamne, cat a putut sa castige Jador de Revelion!

După cum multi stiu, de Revelion, toti artistii percep dublul tarifului lor obisnuit. La un calcul simplu, ajungem la concluzia ca Jador a obtinut 8000 de euro pe concert, deci 40.000 de euro, in total. Ei bine, chiar si dupa ce le-a oferit onorariile instrumentistilor lui, solistul a ramas cu o suma uriasa in conturi.

Iar daca va intrebati ce planuri si-a facut Jador cu acesti bani, va spunem ca o sa ramaneti „masca”. Protagonistul nostru nu are de gand sa-si cumpere ceasuri, haine sau bijuterii, ci vrea sa ajute cat mai multi oameni.

jador

None, atac dur la Jador: “Jardel ăsta…” Uite ce a putut spune despre el

None a avut un mesaj extrem de dur referitor la Jador. Fostul concurent de la “Puterea dragostei” l-a atacat dur pe cântăreț.

“Jardel ăsta era singurul care putea să plângă după o femeie în emisiune trăind cu alta de 6 ani. A fost singura marionetă capabilă de așa ceva”, l-a atacat None într-un mesaj pe Jador.

Reea și Tina au comentat disputa dintre cei doi, care nu este una de ieri, de azi.

“Jador l-a amenințat”

“None, mesaj pentru Jador. Este un subiect sensibil.

Vreau să vă spun că un mare factor al plecării din emisiune a lui None a fost Jador, pentru că Jador l-a amenințat cu anumite lucruri, nu pot să intru în detalii.

None a preferat să plece, să nu existe și mai multe scandaluri.

Jador și-a jucat foarte bine cartea pentru că știa că None era un pericol pentru el la momentul acela”, au susținut Reea și Tina într-un vlog.