Decizia luată de tatăl celor doi copii abuzați de un pedofil: “De dimineaţă tremur”

Tatăl celor doi copii agresați într-un lift dintr-un bloc din Capitală a povestit amănunțit că dorește să distribuie afișe cu bărbatul respectiv pentru a-l putea găsi mai repede. De asemenea, acesta a mărturisit că cei doi copilași sunt speriați.

Tatăl băiețelului și fetiței agresați într-un lift dintr-un bloc din Capitală a mărturisit că cei doi copii sunt încă speriați, iar acesta ia inițiativa de a distribui afișe la blocuri, pentru a-l găsi pe pedofil. Totodată, bărbatul a povestit că și soția sa l-ar ști din vedere pe agresor.

“Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze. Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă. Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri. Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi. Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut. De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestit acesta.