De ce nu are Delia copii până la 35 de ani Mama ei a spus adevărul dureros

Delia Matache face tratament pentru a rămâne însărcinată? Dezvăluirea şoc a fost făcută de mama artistei, Gina matache, joi, în platoul emisiunii “Răi da’ buni”.

Mama Deliei Matache a fost invitată în emisiunea lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit de povestea ei de dragoste cu fostul său soţ, dar şi despre cum a decurs sarcina cu primul copil, Delia. În acel moment i-a scăpat “porumbelul” pe post şi a mărturisit că Delia ar face tratamente pentru a rămâne însărcinată.

“Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea.”, a spus Gina Matache, în direct.

Delia a afirmat de mai multe ori că s-a gândit la o sarcină şi la un copil, însă a precizat întotdeauna că nu este pregătită să devină mamă.

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în Bucureşti. Ea e cunoscută mai bine sub numele de scenă “Delia” şi e o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale “X Factor” România. Vedeta s-a căsătorit în 2012 cu Răzvan Munteanu.