De ce a plecat cea mai sexy ispită din țară? Răspunul e HALUCINANT

loading...

A devenit celebră în primul sezon al reality-show-ului matrimonial ”Temptations Island – Insula Iubirii” pentru prestațiile ei lipsite de inhibiții și pentru capacitatea ei de a ”îmblânzi” orice concurent. Acum însă, de ceva vreme, este plecată din țară, focoasa ispită preferând să petreacă în Anglia, înnebunindu-i pe londonezi cu formele ei.

Culmea, plecarea ei din țară nu a fost provocată de vreun fost iubit, fost soț sau vreo altă dezamăgire în plan personal. Mai mult, faptul că, de ceva vreme, nu se mai desprinde de țărmul Albionului este legat de o rațiune practică. Mai exact, Bianca Roman, focoasa ispită care i-a înnebunit pe concurenți în primul sezon al emisiunii ”Temptations Island – Insula Iubirii” a plecat pe meleaguri străine din cauză că, în România, a rămas fără… permisul de conducere.


Mai mult decât atât, ea este decisă să se întoarcă atunci când își va putea relua locul la volanul bolidului pe car eîl posedă. Iar decizia ei este de înțeles, având în vedere că, în România, ar fi fost obligată, pentru a se putea distra pe cionste prin orașul ei natal, Brașovul, sau pe litoral, să aibă mașina la îndemână. Așa, ne-a explicat ea, în Anglia, se distrează de minune și se bucură de toate atracțiile Londrei umbând între punctele de interes cu taximetrele sau apelând la amicii ei apropiați de acolo.

Relații cu năbădăi, apariții controversate
De curând, Bianca Roman i-a dat papucii fostului ei iubit. ”A trebuit să fac asta, nu mai rezistam. Așa că am luat decizia să ne despărțim, îl voi ajuta cu tot ce are nevoie. Erau prea multe probleme între noi deja, nu aveam un viitor împreună”, ne-a explicat Bianca care l-a părăsit pe fostul ei soț la câteva luni după ce acesta a fost arestat pentru că, alături de un alt tânăr, a furat suma de 38.235 lei şi mai multe bonuri valorice dintr-un magazin din Brașov. Apoi, parcă decisă să își refacă viațâa, ea a fost surprinsă în ipostaze fierbinți alături de o femeie, după ce, culmea, chiar ea anunțase că renunță la ideea că ar putea găsi un bărbat care să i se potrivească întru-totul. ”Mă dau pe femei, bărbații sunt un dezastru pentru mine. E clar, nu sunt făcută pentru bărbați. De aceea, voi merge în concediu, cu amice de-ale mele”, spunea ea.

Add Comment