Dacă face asta, nu te va înşela niciodată ;)

loading...

Infidelitatea poate distruge o relaţie, iar sentimentele tale pot fi grav rănite, dacă iubitul tău te va înşela cu o altă domnişoară.

Dar… sunt câteva semne, pe care dacă partenerul tău le face, poţi fi sigură că nu te va înşela niciodată. Citeşte mai departe şi află-le pe toate.

1. Este sincer cu tine. Dacă iubitul tău este deschis cu tine şi onest, înseamnă că are încredere în tine. Iar dacă i-ai câştigat încrederea, cu siguranţă va dori să construiască o relaţie solidă alături de tine şi nu va căuta o alta.

2. A încheiat relaţiile cu toate fostele sale iubite. Potrivit dot.ro, asta înseamnă că a trecut peste, iar singura persoană care îl face fericit eşti tu.

3. Este ocupat. Surprinzător, dacă partenerul tău este un tip ocupat, ar trebui să te bucuri. Asta înseamnă nu va avea timp să îşi găsească pe altcineva.

4. Pune mereu nevoile tale, înaintea nevoilor lui. Asta înseamnă că îi păsa de tine şi este lipsit de egoism. Cu siguranşă nu te va înşela niciodată, căci se va gândi că asta îţi va face mult rău.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro