Cuplu șoc în SHOWBIZ! Cu cine se iubește Denisa de la Bambi

În ultima vreme, Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi, pare să fie mai fericită ca niciodată. Iar motivele, deși ea a refuzat să le dezvăluie, par să fie legate de noua ei relație, artista fiind amorezată până peste cap.

Mai exact, Denisa Tănase a fost, de curând, în Dubai, lăsându-și sora acasă, singură, de Crăciun. Lucru care, de altfel, părea de necrezut până acum. Doar că, motivele, spun sursele noastre, erau cât se poate de bine întemeiate. Adică, Raluca nu avea de ce să meargă cu Denisa, aceasta din urmă fiind însoțită de bărbatul cu care, pe atunci, era ”în tatonări”.
Acesta, un tânăr om de afaceri care deține câteva săli de sport ultramoderne, pe numele lui Mircea, pare să o fi impresionat pe cântăreață cu abilitățile sale, iar în Dubai cei doi s-au înțeles perfect. Iar asta în ciuda faptului că nu s-au afișat, încă, împreună, cei doi apărând în poze doar alături de mulți alți amici de-ai lor. În schimb, atunci când au fost singuri, s-au fotografiat, reciproc, în aceleași locuri.

Cu toate acestea, ne-au dezvăluit sursele noastre, chiar dacă încă se feresc să își recunoască, între cei doi se desfățoară o adevărată poveste de amor, iar relația lor devine, pe zi ce trece, mai serioasă.

Și-a făcut de cap, de Crăciun, în Dubai
”Este primul Crăciun pe care noi nu-l petrecem împreună. Asta e viața, mergem înainte. Oricum, acasă e mult mai liniște și mult mai curat de când Denisa a plecat în Dubai. Sora mea este o fire mai energică și mai vulcanică și făcea dezastru prin casă. De când e plecată, e mult mai liniște. Doar în bucătărie i-am simțit lipsa. A trebuit să muncesc și pentru ea, atunci când am pregătit bunătățile pentru masa de Crăciun”, ne-a declarat Raluca Tănase cu privire la sora ei. Doar că a ”uitat” să precizeze că energica sa surioară a mers în micuțul emirat arab însoțită de bărbatul pe care îl place…
Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, fetele au lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au scos și primul album, numit „Bileţele de dragoste”.