Cum să ai un bronz perfect Ponturi vândute de Carmen Bruma

loading...

Carmen Brumă atrage toate privirile oriunde ar merge. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit cinci reguli importante pe care trebuie să le aplicăm atunci când stăm la plajă.

“1. Am grijă că alimentația mea  să cuprindă obligatoriu surse de vitamina E, betacaroten,omega 3, seleniu, calciu, colagen ( varianta lichidă se absoarbe mai bine-Beautin Collagen) și coenzima Q 10 ( mi se întâmplă să folosesc și varianta capsule la această din urmă). Adică: nuci, morcovi, caise, ouă, piersici, peste, migdale, alune, sardine, ficat.

2. Nu stau la soare în intervalul 11.30 -€“ 16.30

3. Folosesc creme de corp și față cu SPF 30

4. După plajă îmi ung pielea cu ulei de gălbenele și migdale dulci. Sunt emoliente, calmante și conțin vitamina E.

5. Îmi protejez părul, în cea mai mare parte a timpului, cu o pălărie, șapcă, eșarfa sau spray special și mi-l clătesc sub duş de fiecare dată când ies din piscină sau mare.

O vară minunată și o piele sănătoasă vă doresc!”, a scris Carmen Brumă pe blogul ei.

Mircea Badea şi Carmen Brumă au devenit părinţi în luna mai a anului trecut, atunci când vedeta l-a născut pe Vlad. În perioada sarcinii, cuplul a fost adeseori întrebat de numele pe care îl va avea micuţul. În spirit de glumă, Mircea Badea l-a poreclit pe viitorul lui copil, “Vasilică2014”, spre amuzamentul tuturor.

A.B.

Foto: Facebook

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro