Cruduțo, ne omori! Fosta asistentă TV a spălat o mașină în cel mai sexy costum de baie

loading...

Daniela Crudu încinge atmosfera pe oriunde se duce. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a spălat o mașină în cel mai sexy costum de baie. Sânii focoasei brunete la un pas să iasă din costum.

Când Daniela Crudu apare, grade în termometru cresc. Focoasa Cruduța a participat la emisiunea ”Aventură cu 4 stele”, iar filmările s-au făcut în Grecia. Vedeta a fost supusă mai multor probe.

Una dintre sarcinile Danielei Crudu a fost să spele o parte din mașinile aflate în centrul de închirieri auto deținut de familia care îi găzduia. Și pentru că temperaturile au fost la pragul caniculei, după ce și-a terminat treaba, bruneta s-a bucurat din plin de un duș cu furtunul. Cel care a ajutat-o să se răcorească a fost nimeni altul decât colegul ei, Augustin Viziru.

Formele apetisante ale Danielei Crudu au putut fi admirate în toate splendoarea lor de greci, dar și de telespectatori.

Daniela Crudu a împlinit 28 de ani pe 14 iunie 2017. Ea a fost asistentă tv la “Un show păcătos”, o emisiune care a fost scoasă din grila de la Antena 1 pe 16 decembrie 2016. Vara aceasta, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Anisia Gafton, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei.

Add Comment