Cristina de la Mireasa pentru fiul meu şi-a găsit jumătatea! El este bărbatul care i-a furat inima şi cu care l-a înlocuit pe Cosmin Se potrivesc?

loading...

Cristina, fosta concurentă a sezonului 2 a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, şi-a găsit jumătatea. Cristina l-a dat uitării pe Cosmin, bărbatul cu care a format un cuplu în timpul competiţiei matrimoniale.

Cristina de la “Mireasă pentru fiul meu” 2 trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care a făcut-o să simtă din nou fiorii iubirii.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare dansând cu noul ei partener, ocazie cu care i-a făcut şi o declaraţie de dragoste.

“Timpul are întodeauna o cale frumoasă de a ne arăta ce şi cine contează cu adevarat”, este mesajul care însoţelte imaginea postată de Cristina de la “Mireasă pentru fiul meu” pe o reţea de socializare.

Iubitul tinerei a apreciat declaraţia de dragoste a acesteia şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă: “Dragostea constă în dorinţa de a da ceva ce este al tău altcuiva şi de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta”.

Add Comment