Costi Ionita a dat din nou lovitura! Compozitorul roman se lauda cu una dintre cele mai mari reusite in cariera muzicala

Costi Ionita isi continua ascensiunea in lumea muzicii si da o noua lovitura. Dupa succesul inregistrat cu piesa “Habibi (I need Your Love)” , artistul se lauda cu o alta reusita de zile mari.

Se pare ca ideea unei colaborari cu Shaggy, Mohombi si Faydee a fost de bun augur pentru Costi Ionita. Foarte indragit de public, single-ul “Habibi (I need Your Love)” s-a clasat direct pe pozitia 37 in topul american Billboard, la sectiunea Rythmic Songs, iar vestile bune nu se incheie aici.

 

Acelasi hit a intrat direct pe pozitia 5 in clasamentul Billboard Reggae Digital, compozitia muzicala numarandu-se printre cele mai ascultate piese din Statele Unite ale Americii.

In prezent, Costi Ionita se afla in SUA, acolo unde le pregateste fanilor noi surprize muzicale. Conform postarilor facute pe contul personal de Facebook, seria colaborarilor muzicale ale artistului roman contiua cu nume mari de peste Ocean, printre care se numara si Gorilla Zoe.