Cele mai sexy zodii feminine Iti pun capac din prima!

loading...

Senzualitatea este cel mai important lucru pentru o femeie. Frumuseţea nu este suficientă, dacă nu se completează cu un soi de lascivitate, iar inteligenţa, mai ales dacă ne referim la senzualitate, este şi mai importantă, pentru că stârneşte creativitatea şi inteligenţa sexuală.

Femeile Vărsător sunt extrem de voluptoase, au coapse frumoase şi nu sunt mici de statură. Ca reprezentante, putem număra pe Julianne Moore, Milla Jovovich, Christina Aguilera, Katie Holmes . Punctele forte sunt coapsele, fesele şi gleznele.

Femeile Balanţă sunt inteligente, iar dacă se întâmplă să nu le ajute cumva fizicul, găsesc soluţii foarte uşor, în sensul că pot compensa prin atitudine şi stil. Punctele lor de extremă lascivitate, talia şi fesele, iar ca reprezentate, Kate Winslet, Monica Bellucci, Catherine Zeta-Jones.

Femeia Leu este în principiu exotică, are un aer aparte, iar simţul dăruirii este complet, mai ales dacă este interesată de subiect, pentru că femeia leu este obişnuită să vâneze. Punctele forte sunt fesele şi sânii. Aici avem, Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopez.

Add Comment