Ce spune Gabriela Cristea, după ce a fost dată afară http://bit.ly/2CSAAAO Ea e vedeta care i-a luat locul definitiv, pe TV

loading...

Gabriela Cristea a făcut câteva declaraţii surprinzătoare cu privire la cariera sa, după ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu va rămâne prezentatoare emisiunii, moderată în trecut de ea.

Gabriela Cristea a vorbit despre planurile sale de carieră, dar nu a infirmat vestea potrivit căreia Bianca Drăguşanu i-ar fi luat definitiv locul.

Vedeta de televiziune a menţionat că momentat se afă în concediu prenatal şi mai sunt câteva zile bune din acest concediu, pe care a ales să îl petreacă având grijă de micuţa sa.

Totodată, aceasta a afirmat că se bucură de aceste zile care i-au mai rămas din concediu, alături de fetiţa sa, iar acest lucru o bucură foarte mult.

A precizat, de aemenea, că concediu îi va expira la finalul acestei luni şi abia atunci va lua decizii cu privire la întoarcerea sa pe micul ecran.

Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea la începutul lunii septembrie. Foarte emoţionată, aceasta a fost pregătită să preia rolul de prezentatoare şi se pare că îi place, dat fiind faptul că va rămâne pe acel post de acum înainte.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro