Ce face Irina Columbeanu in casă? Lăsată singură, are o ocupatie surprinzătoare. Copilăria ei nu seamănă deloc cu a Monicăi Gabor

loading...

Monica Gabor a făcut publică o înregistrare în care a dezvăluit încă o dată cât de talentată e fiica sa. Imediat ce au dat play la video, fanii celor două s-au topit de dragul Irinei Columbeanu. Iar complimentele au curs pe internet.

Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu cântă la un pian, dar şi cu vocea în clipul de mai jos. În urmă cu două luni, Irina Columbeanu a împlinit 10 ani.

“My funny and lovely daughter 🤗😅 (n.r.: Amuzanta şi iubita mea fiică)” e mesajul care a însoţit înregistrarea de mai jos.

“La fel de frumoasa si finuta ca mama ei!!💕”, “E foarte amuzantă😄am vazut filmulețele ei de pe musical.ly si e foarte talentata 😄”, “Ce seamana cu tine Irina!!!😘😘” sunt doar trei dintre mesajele postate de prietenii virtuali.

 

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă.

Add Comment