Ce a făcut Victor Slav după ce Cătălin Botezatu si Bianca Drăguşanu si-au declarat iubirea si s-au pupat in fata camerelor, din nou

loading...

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au făcut noi dezvăluiri depre fetiţa lor Sofia Natalia. Sunt extrem de fericiţi şi se bucură în fiecare zi de cea mică.

Cele două vedete au decis să împartă cu admiratorii lor ultimele veşti despre fetiţa lor. Într-un interviu dat în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au afirmat că sunt tare fericiţi alături de fetiţa lor. Victor a fost cel care a făcut mai multe dezvăluiri.
„Cel mai frumos lucru este… cred că zic în premieră, gângure, deja vorbeşte. Nu are nici trei luni şi vorbeşti cu ea şi îţi răspunde oarecum ,pe limba ei bineînţeles. Cel mai greu, cred că toată lumea este de acord cu mine, avem probleme cu colicii şi nu prea dormim.“
Cei doi nu au rămas singuri să o crească pe Sofia Natalia, au fost ajutaţi de mamele lor după cum a spus chiar Victor.

„Am spus-o şi repet, suntem privilegiaţi din punctul ăsta de vedere pentru că două luni a stat mama Biancăi şi acum este mama de vreo săptămână şi ceva.(…) Îmi doresc linişte, îmi doresc exact ce o să se întâmple să fiu cu familia acasă. Mereu noi facem Crăciunul cu familia. Şi cam atât, sănătate.“ a spus Victor cu ochii îndreptaţi spre Bianca.

Nici aceasta nu s-a ferit de declaraţii.

„Când eram la Paris anul trecut mă întreba ce îmi doresc de Crăciun şi eu am spus: vorbesc cu Dumnezeu şi cu Universul acum şi îmi doresc ca anul viitor de Crăciun sub brad să am o fetiţă mică şi drăgălaşă“ şi aşadar aceasta dorinţă a ei s-a îndeplinit.

Chiar şi Cătălin Botezatu a fost prezent la evenimentul la care au participat şi proaspeţii, acesta a făcut şi o declaraţie despre Bianca, fosta lui iubită.

„Are multe calităţi pe care nu mulţi le-au descoperit. Sunt sigur că va demonstra că poate mai mult. Este o femeie care într-adevăr s-a schimbat. Mă mândresc cu ea.“ a spus celebru designer despre Bianca care acum încearcă să îi calce pe urme acestuia în domeniul modei.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum puţin timp când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro