Ce a apărut pe internet, după ce Florin Răduţă a fost desemnat câştigătorul X Factor Merită cei 100.000 de euro?

loading...

Florin Răduţă a fost desmenat, duminică seara, câştigătorul celei de-a cincea ediţii “X Factor”. Prietenii virtuali ai tânărului au fost în al nouălea cer şi au ţinut să-l felicite pe Răduţă, fericiţi că tânărul nu le-a înşelat aşteptările.

Românii au urmărit cu sufletul la gură finala “X factor”, care s-a desfăşurat duminică. Desemnarea lui Florin Răduţă câştigătorul competiţiei muzicale i-a entuziasmat pe susţinătorii acestuia, care i-au împânzit pagina de Facebook cu mesaje de felicitare şi vorbe frumoase.

Iată o parte dintre gândurile transmise de prietenii vitrtuali lui Florin Răduţă:

“Încă de la prima ta apariţie la X FACTOR am prevăzut acest final apoteotic.
Iată că a venit şi finalul, un final care ne-a ridicat tensiunea la 20, dar nici nu mai contează. Ai fost genial. Eşti super minunat, iar vocea ta de aur te face invincibil. Felicitări, Florine, şi aşa cum ţi-am mai scris, să te bucuri de tot ce-i mai frumos în viaţă şi să rămâi la fel de inocent şi de modest pentru că vei avea mult de câştigat în viaţă. Şi eu şi soţul meu te-am votat aseară în nenumărate rânduri pentru a ajunge aici şi mă bucur din toată inima că s-a întâmplat”

“E dimineaţă. Te-ai trezit din vis? Tu eşti X Factor! Felicitări, visul tău a devenit realitate! Te pup”

“Felicitări! Mă bucur nespus pentru tine! Meriţi tot ceea ce se întâmplă! Toată munca ţi-a fost răsplătită în sfârşit! Felicitări încă o dată!”


“Băh, sunt MÂNDRU de tine, sunt MÂNDRU că am avut încredere în tine încă de când te-am auzit prima dată cântând, sunt MÂNDRU că eşti ROMÂN de-al nostru, sunt MÂNDRU că ai demonstrat ce era de demonstrat, sunt MÂNDRU că suntem PRIETENI, sunt MÂNDRU că tu eşti X-FACTOR 2015!! Faţa asta pe care o ai în poză, e faţa unui om modest, uimit de ce i s-a întâmplat, sincer şi bun. Sper să te văd şi mai sus de atât şi datorită X Factor-ului să capeţi ÎNCREDERE maximă în tine!! Bravo! Bravo! Bravo!!”

Florin Răduţă a câştigat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

Add Comment