Caz șocant! E gravidă în 9 luni, își crește alți 4 copii cu partenerul de viață, dar trăiește și cu amantele lui! Ce se intâmplă de faţă cu micuţii lor e strigător la cer

loading...

 Mamă a 4 copii și însărcinată în 9 luni, o femeie din județul Vaslui trăiește în frică, umilințe și bătăi, susține ea. Tatăl copiilor săi, fără pic de rușine, a dus în lăcașul lor o altă femeie despre care toată lumea spune că este chiar amanta bărbatului.

Trăiesc într-o singură cameră cu două paturi. Acolo dorm patru copii, doi părinți și femeia despre care se sune că e amanta bărbatului.

“Domul Paul, soțul meu, a adus două fete în casă. Era una blonduță și una brunetă. Eu le-am spus: nu vă e rușine, veniți la 3 dimineața. Eu i-am spus că îl las cu ele, iau copiii și poate îmi găsesc o casuță să stau cu copiii mei. După ce am rămas însărcinată a cincea oara s-a întâmplat asta. El făcea așa și înainte. Paula are 8 ani, Elena are 5 ani, Maria are 6 ani, iar cel mai mic are un an și 4 luni. Eu nu vreau să mă căsătoresc cu el. El a fost și în pușcărie. Eu am încercat să fac casă cu el. Trebuie să nasc în februarie un băiețel. Copiii sunt trecuți pe numele lui”, a spus femeia însărcinată în emisiunea “Acces Direct”.

“Eu sunt un băiat simplu. Doar unul bogat poate ține mai multe femei. Eu nu trăiesc cu două femei, am femeia mea, am copii. Eu jur, pe orice. Sunt mulțumit că îmi oferă sprijin femeia asta. Ne ajută. Doamna dormea cu copiii. Ea a fost de acord să o aduc pe femeia respectivă”, a spus Grigore Paul, partenerul de viață al femeii însărcinate.

“Eu cu tata nu mă înțeleg, e bătrân, a început să o ia razna. Cu mama mă înțeleg. Nu pot să stau acolo. Lui i-a fost milă de mine. M-a găsit pe stradă. Locuiam în sate diferite. Ne cunoșteam înainte să ne vedem pe stradă. Eu sunt despărțită de soț de un an de zile. Îi ajut” , a spus Lenuța Năstase, presupusa amantă.

Add Comment