Bianca Drăguşanu şi-a pozat posteriorul, dar toată lumea a observat ceva ciudat. Vedeta a şters imediat urmele

Bianca Drăguşanu a fost şi este una dintre cele mai sexy femei din România. Vedeta şi-a adus aminte de o vacanţă petrecută în trecut şi a distribuit o fotografie incendiară, urmată de multe controverse.
Gura lumii nici pământul nu o astupă! Chiar dacă Bianca şi-a pozat posteriorul dintr-o fotografie mai veche, internauţii s-au concentrat pe alte detalii. Posteriorul vedetei pare mult mai bombat ca pe vremuri, iar fanii s-au întrebat dacă este vorba despre o operaţie de mărire a feselor. La scurt timp, vedeta a şters comentariile!

“Bia, ţi-ai pus implant în fese”, “Are implant fesier”, au remarcat fanii.
Bianca Drăguşanu nu a răspuns, dar totuşi, adevărul este că arată excepţional. Fotografia a fost realizată anul trecut în Cancun, înainte ca vedeta să devină mamă, iar formele ei sunt demne de stârnit invidie şi vorbe rele.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată pe 26 septembrie 2016, aducând pe lume o fetiţă căreia i-au pus numele Sofia Natalia. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.