Au negat că se iubesc, dar acum au dat cărţile pe faţă! Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru RECUNOSC INEVITABILUL

loading...

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru au fost bănuiţi de nenumărate ori că ar avea o relaţie amoroasă pe care şi-o ascund sub masca prieteniei. Actorii au vorbit acum pentru prima dată despre planurile de viitor, căsătorie şi copil.

Aflaţi la un eveniment monden, Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt, deşi amândoi susţin că relaţia lor este numai una de amiciţie şi că nici vorbă de amor.

Doiniţa Oancea a mărturisit că şi-ar dori să se căsătorească şi să devină mămică, însă a subliniat că nu se grăbeşte deloc să se arunce într-o astfel de relaţie.

“A fost o perioadă de două luni în care am rupt legătura cu lumea exterioară. Nu aveam ceas, nu aveam telefon, nu aveam nimic. Mă simt bine în perioada aceasta a vieţii mele şi cu tot ce se întâmplă în ultimul an şi jumătate a vieţii mele. Când o să fie, o să fie (n.r. să devină mămică). Ar fi foarte simplu să devin însărcinată, dar am nevoie de foarte multe chestii, sunt foarte dubioasă. Nu avea nicio legătură cu dragostea, ci cu prietenia noastră foarte, foarte strânsă”, a declarat Doiniţa Oancea la “Un show păcătos”, de la Antena 1.

Să vezi şi să nu crezi, însă se pare că după aceeaşi filosofie de viaţă se ghidează şi Augustin Viziru: “Ne înţelegem mult prea bine. Zilnic mă refuză. Este cea mai… e foarte mişto să te poţi baza pe un om şi să ştii că acesta nu vrea nimic de la tine. Mă simt bine în pielea mea. Îmi doresc să mă căsătoresc, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă grăbesc”.

Cine este Doiniţa Oancea

Acriţa Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. În viaţa personală, Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi actualul iubit al artistei.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro