Are 36 de ani şi e CEA MAI GRASĂ FEMEIE din LUME Ce se întâmplă cu ea în aceste momente

loading...

La 36 de ani, Eman Ahmed, care s-a născut în Egipt, a ajuns să cântărească nici mai mult, nici mai puţin de 500 de kilograme. Drama ei a început din copilărie când i s-a pus un diagnostic crunt. Recent, femeia a ajuns la un spital renumit din India, unde i se va face o serie de operaţii care o vor ajuta să piardă din greutate.

Când a plecat din casa ei din Alexandria, Egipt, Eman Ahmed a fost ridicată din pat cu ajutorul unei macarale şi pusă într-un avion avion carg modificato. Ieri a fost pentru prima dată când a ieşit din casă după 25 de ani în care a stat doar în pat. După câteva ore de zbor, ea a ajuns în Mumbai, India.

Potrivit celor de la The Sun, peretele camerei ei din Alexandria, Egipt a fot doborât ca să poată fi scoasă afară. În prezent, Eman Ahmed, cea mai grasă femei din lume, care cântăreşte 500 de kilograme, se află la spitalul Saifee din Mumbai, aflat în vestul Indiei. Acolo ea e sub tratament, iar în curând vor începe operaţiile cu care medicii speră să-i salveze viaţa.

Când era mică, Eman Ahmed a fost diagnosticată cu Elefantiazis, o boala cronică, progresivă direct legată de încălcarea actuală a vaselor limfatice și hiperplazia limfatic al tesutului și / sau piele subcutanat. Această maladie se manifestă în creșterea constantă a volumului de diferite părți ale corpului din cauza difuze edem.

Add Comment