Are 25 de ani si intr-o saptamana o sa moara Ce face ea in ultimele zile de viata

loading...

Nardya Miller, o tânără în vârstă de 25 de ani din Australia, căreia medicii i-au dat doar câteva zile de trăit, le-a transmis celor apropiați un mesaj impresionant.

 

Nadya suferă de fibroză chistică de când se știe și, în ciuda tratamentelor, nu se mai poate face nimic pentru ea. Medicii au anunțat-o că mai are o singură săptămână de trăit, după ce organismul ei a respins plămânii pe care i-a primit acum doi ani, în urma unui transplant.

Acum, ea se folosește de ultimele zile de viață pentru a promova transplantul de organe, dar și pentru a le cere cunoscuților să îl sprijine pe logodnicul ei după moartea ei. Nardya, care are nevoie de o mască de oxigen 24 de ore din 24, a scris un mesaj absolut emoționant pentru cei dragi:

Poate că ne știm de-o viață, poate că ne știm de 10 ani, poate că ne știm de prea puțin timp, dar în doar o săptămână nu o să te mai știu deloc, nu o să îți mai văd chipul deloc, nu o să mai vorbesc cu tine, nu o să te mai ating, să te țin de mână, vreodată.

Dar mereu te voi iubi, și prieteniile pe care ni le-am făcut împreună și amintirile asemenea. Lucrurile nu se întâmplă așa cum îți plănuiești în viață. Sunt o mulțime de lucruri pe care nu le voi avea, locuri în care nu voi putea merge și locuri și lucruri pe care nu voi trăi să le văd. Dar te voi privi. Întotdeauna. Zâmbind. Pentru că am fost aici.

Nu mă voi da bătută. Așa cum nu am făcut-o niciodată până acum. Doar că acum pur și simplu las lucrurile să se întâmple așa cum le este menirea.

Te rog, te implor, să îți trăiești viața din plin”.

Mai mult, Nardya Miller le cere cunoștințelor să îl ajute cu bani pe logodnicul ei, Liam Fitzgerald, care ar rămâne cu multe datorii după moartea ei.

„Singurul mod în care oamenii vor avea o a doua șansă la viață este donarea de organe”, a scris tânăra.

Sora și verișorul ei au pornit o campaniei pentru a-i îndeplini fetei dorința ca logodnicul său să nu rămână cu datorii după moartea sa. Impresionați de acest caz, sute de oameni au donat deja peste 20.000 de dolari.

Add Comment