ARATĂ HORROR! Bianca Dragusanu a căpătat o înfăţişare înfiorătoare Operaţiile estetice mai un pic şi o desfigurează Uite ce a putut să ascundă până acum

loading...

Bianca Drăguşanu apare în câteva fotografii de nerecunoscut. Diva a exagerat cu operaţiile estetice, iar chipul i s-a schimbat radical.

Deşi a spus că a mai apelat la medicul estetician pentru a-şi mări buzele, Bianca Drăguşanu a trecut în secret la fapte. Ultimele imagini în care apare o aratăpe vedetă cu buzele vizibil mărite.

În urmă cu trei ani, înainte să apeleze la medicul estetician, Bianca nu avea buzele la fel de mari. Deşi nu recunoaşte că a fost pe la medic în ultima vreme, imaginile vorbesc de la sinte.

Celebră datorită emsiunii “Un Show Păcătos”

Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei în momentul în care a apărut la braţul designer-ului de modă Cătălin Botezatu. Cei doi au avut o relaţie amoroasă care s-a terminat în momentul în care Bianca a fost surprinsă în compania “Prinţului” Adrian Cristea. Drăguşanu a mers mai departe în materie de cuceriri şi nu mică ne-a fost mirarea atunci când a ajuns la altar alături de băiatul de la meteo.

A fost doamna Slav pentru şase luni, căci mariajul lor n-a mers şi au divorţat. De atunci, cei doi s-aud espărţit şi împăcat de nenumărate ori.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro