Antonia, aparitie spectaculoasa intr-o rochie cu decolteu periculos de adanc. Tinuta care i-a pus in valoare toate atuurile fizice

loading...

Antonia este una dintre cele mai frumoase si de succes cantarete din Romania. Fiecare piesa lansata de artista ajunge hit peste noapte, iar numarul fanilor care ii apreciaza activitatea muzicala se mareste vazant cu ochii.

Mamica a doi copii superbi, Antonia nu si-a neglijat cariera muzicala si a continuat sa apara in pictoriale, reusind sa isi recapete in timp record silueta de invidiat. Intr-un dintre cele mai recente imagini publcate pe Facebook, cantareata a atras atentia prietenilor virtuali cu o tinuta indrazneata.

Imbracata intr-o rochie foarte decoltata, Antonia arata impecabil, iar admiratorii au observat si ei acest lucru. “Zeita frumusetii”, asa cum a fost numita de cei care au vazut fotografia de mai jos, impresioneaza nu doar prin frumusete, ci si prin atitudinea pe care o adota atunci cand se afla in fata aparatului de fotografiat. Senzuala si misterioasa, Antonia si-a cucerit definitiv fanii cu aceasta aparitie.

Add Comment