Andreea Raicu, declaraţie surprinzătoare: “Vaginul este mai curat decât gura”

Andreea Raicu şi-a surprins neplăcut fanii cu ultima sa postare de pe un cont de socializare. Vedeta a share-uit un articol despre vagin, iar lucrul care ei i s-a părut cel mai interesant i-a făcut pe internauţi să o ia la zor.

Raicu a postat un articol în care există un top 10 al lucrurilor mai puţin cunoscute despre vagin şi se pare că punctul 4 din materialul pe care l-a citit  a fost şi cel care a făcut-o să îl posteze. “4. Vaginul este mai curat decât gura”, a scris ea pe contul său de socializare.

Nu puţini au fost cei care au fost surprinşi neplăcut de postarea Andreei Raicu

Prietenii ei virtuali au comentat minute în şir la articolul ce a apărut pe pagina de socializare a Andreei Raicu, iar vedeta a fost nevoită să citească şi comentarii mai puţin plăcute. “Ai tâmpit!”, a scris un internaut, însă au existat şi oameni care i-au dat acesteia dreptate. “Corect”, a venit la scurt timp un alt comentariu.

Andreea Raicu, în vârstă de 38 de ani, este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca ”Big Brother”.