Andreea Raducanu a fost una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei, dar azi e cea mai importanta zi din viata ei S-A CASATORIT!

Andreea Raducan si Daniel Tandreu au ajuns la Primaria sectorului 1 putin inainte de ora la care era programata ceremonia. Erau asteptati de rude, dar si de fostii antrenori ai Andreei, Mariana Bitang si Octavian Bellu, si de colegele ei, printre care Monica Rosu.

Imbracata intr-o rochita roz, simpla, Andreea radia de fericire. Atat ea cat si iubitul ei, au zambit tot timpul cermoniei.

Inainte de a se prezenta in fata ofiterului Starii Civile, intr-un gest tandru, fosta sportiva si-a privit cu atentie partenerul si i-a aranjat cu grija cravata.

La cununia civila, Andreea a invitat doar prietenii apropiati si rudele, pentru ca la sfarsitul saptamanii este programata cununia religioasa si o petrecere grandioasa.
“Va fi o nunta normala. Nasii sunt niste prieteni de-ai nostri, nu sunt persoane publice. I-am ales pentru ca asa am simtit”, a declarat fosta mare gimnasta.

Andreea si Daniel, alaturi de nasii lor

Andreea si sotul ei, Daniel Tandreu, s-au cunoscut in urma cu aproape patru ani, prin intermediul unor prieteni comuni. Daniel are 34 de ani si este specialist in fonduri si investitii. Tanarul si familia lui s-au intors in Romania in urma cu cativa ani, dupa ce mai bine de 30 de ani au locuit in Germania. Desi nu este sportiv de performanta, Daniel a jucat foarte multa vreme tenis si datorita acestui sport a ajuns sa o intalneasca pe Andreea, intr-un parc din Bucuresti.