Anda Adam, mamă din nou în 2017? Planurile vedetei pentru acest an

loading...

 Interpretă de succes, cu piese de top care se difuzează la radiourile din ţările balcanice, Anda Adam nu se mulţumeşte doar cu activitatea muzicală. Artista, care şi-a deschis o linie vestimentară cu lenjerie de baie, este la curent cu cerinţele şi gusturile publicului, aşa că… afacerea merge din plin!

Într-un interviu acordat pentru emisiunea “Xtra Night Show”, Anda Adam a povestit despre activitatea ei de acum, dar și despre planurile pe care le are.

“Păi, să fie treaba bună. Mi-am propus ca anul 2017 să fie un an foarte foarte bun. Deşi toţi anii au fost foarte buni şi bunul Dumnezeu mi-a dat lucruri frumoase şi bune. Şi m-am gândit să încep cu o noua colecţie de costume de baie pentru că sunt foarte multe fete care pleacă în vacanţă exotică în perioada asta şi deşi suntem în luna Ianuarie, este o cerere destul de mare de costume de baie, pentru că atunci când la noi e frig, oamenii fug la căldură. (…) Cred că în momentul în care o să ne apropiem şi noi de vară, o să fac şi eu poze mai sexy, în costum de baie. Să fiu un pic bronzată. Sau poate fac o vacanţă în Maldive. Au fost bune sarmalele şi salata de beouf de Crăciun şi de Revelion, aşa că nu îmi pare rău, nu regret nicio secundă. Îmi asum chestia asta. Dar asta nu înseamnă că nu pot, începând de acum, că nu o să pot să merg la sală zilnic şi să fac sute de abdomene şi cardio câte 40 de minute ca să dau sărmăluţele şi salata de boeuf jos”, a spus Anda Adam pentru “Xtra Night Show”.

“Prima dată a ales cheia de la maşină, ca mami. E pasionată de maşini. Nu, a ales banii. După a ales cheia de la maşină şi al treilea lucru pe care l-a ales a fost microfonul. Şi am tras concluzia că da: pleacă la drum, face bani, cântă. Cred că se face tot cântăreaţă. Jur. Deci am filmare. Primii banii, apoi cheia de la maşină, după care a luat microfonul. S-a şi speriat, săraca, pentru că noi toţi am început să ţipăm foarte tare şi ea s-a speriat şi a început să plângă. Nu am lăsat-o să se bucure de obiectele pe care le-a luat de pe tavă”, a mai spus vedeta.

Anda Adam este decisă ca anul 2017 să fie unul mult mai bun decât cel care abia s-a încheiat. Drept urmare, nu exclude posibilitatea să devină din nou mamă!

“Da, în ideea că ne dorim foarte tare ca dacă ne dorim asta să nu treacă o perioadă foarte lungă de timp, sa fie o diferenţă de vârstă între ei, dar mai contează şi cum o să vrea bunul Dumnezeu şi cum trebuie să se întâmple lucrurile. Dar noi ne dorim. Doamne ajută!”, a mai spus cântăreața.

Anda Adam este una dintre cele mai fericite femei din România. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit acum două veri şi au împreună o fetiţa născută pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei Nicolescu să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi casatorindu-se într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

Add Comment