Ana Mocanu aproape în lacrimi după aflarea stării de sănătate a Cruduţei: “Mie dor de Daniela!”

Pentru că Daniela Crudu, colega de platou a Anei Mocanu, a fost nevoită să încingă atmosfera singură, fără prietena sa dragă în ringul de dans.

Daniela Crudu a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru că suferea de deviaţie de sept. Bruneta se află acum la spital, după ce a trecut, astăzi, prin momente cumplite. Ea a ajuns într-o ipostază în care nu te-ai fi aşteptat până acum să o vezi. Asistenta “păcătoasă” a ajuns pe patul de spital. Cruduţa se simte destul de rău şi se află sub supraveghere medicală.

“Îmi este dor de Daniela”,  a spus Ana cu o voce stinsă la Antena 1, în cadrul emisiunii “Un show păcătos”.

Daniela Crudu a intrat în legătură telefonică directă, astăzi, la emisiunea “Un show păcătos” şi a dat câteva detalii despre starea ei.

“Adormisem. Am făcut operaţie la nas. Mi-a tot curs nasul. Mă doare rău. Ce crezi că am zis când m-am trezit din anestezie? Am zis: “Dar ce am făcut am băut?” L-am visat pe Cristiano Ronaldo. Eu nu ştiu pe ce lume sunt acum. Dorm cu gura deschisă. Sper să mă întorc la activitate luni,” a spus Daniela Crudu, la emisiunea “Un Show Păcătos”, de la Antena 1.

În prezent, Daniela Crudu este asistentă TV  la emisiunea “Un show păcătos”, dar şi  protagonista emisiunii “Burlăciţa”, de la Antena 1.