Afirmaţia care-ţi face piele de găină: “Corneliu Vadim Tudor trăieşte”

O să ţi se facă pielea de găină, nu alta! Prietenii lui Corneliu Vadim Tudor au fost impresionaţi de puterea cu care Tribunul a sfidat Moartea cea rea şi a invitat-o la o ultimă cafea, aşa că au vrut ca ultimele vorbe ale acestuia să-i fie alături pe drumul fără întoarcere.

Corneliu Vadim Tudor şi-a dat ultima suflare, luni seara, vestea morţii sale căzând ca un fulger. Tribunul a încetat din viaţă, în urma unui infarct. Înainte cu o seară de sfârşit, acesta pare să-şi fi presimţit sfârşitul şi a invitat Moartea la o ultimă cafea, unde avea să-şi negocieze finalul. Poezia a fost postată pe o reţea de socializare, stând mărturie a presentimentului avut de fostul politician care şi-a făcut ieşirea din viaţă la fel de spumos cum a trăit.

Prietenii au fost impresionaţi de cuvintele lui Vadim şi au vrut ca ultimele lui vorbe să-i stea la capătăi, ca o ultimă discuţie purtată cu cei care vor veni să-i prezinte un ultim omagiu. Aceştia au imprimat poezia scrisă de Vadim în noaptea de duminică spre luni pe o pancardă înaltă şi au depus-o în biserica unde se află depus trupul neînsufleţit al acestuia.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, la Spitalul Militar. Tribunul, în vârstă de 65 de ani, a încetat din viaţa în urma unui infarct.