Adriana, de la “Mireasă pentru fiul meu”,si-a schimbat radical look-ul! După nuntă, s-a tuns bob Uau, ce transformare!

loading...

Adriana, câştigătoarea “Mireasă pentru fiul meu 5”, a decis astăzi că este vremea pentru o schimbare. La scurt timp după nuntă, tânăra a renunţat la părul lung pentru o tunsoare bob.

Fosta concurentă la “Mireasă pentru fiul meu” a scris pe blogul ei despre această schimbare. “Ştiţi că îmi doream să mă tund. Dar poate ceea ce nu ştiaţi este faptul că îmi doream să mă tund dinainte de competiţie. Aşa că, deşi m-au bucurat recomandările voastre, într-un final, am hotărât să mă întorc la o decizie mai veche”, a scris Adriana pentru început.

“Cum au decurs lucrurile? Extrem de interesant. Am mai fost întâi spălată şi coafată, apoi tunsă pe părul uscat. Procedeul în sine a durat în jur de două ore, doar că nu am simţit cum au trecut orele. Pe parcursul transformării mele am beneficiat de informaţii în legătura cu noile trenduri, dar şi sfaturi pentru îngriirea şi coafarea părului acasă”, a adăugat ea.

“Singurul lucru pe care îl am de reproşat, dar nu lui, ci mie, este faptul că aveam bretonul prea scurt (da, da, iar mi-l tunsesem eu cu forfecuţa de unghii) şi din aceasta cauză nu mi l-a putut aranja aşa cum cred că ne-am fi dorit amândoi. Dar aştept să crească şi îl vizitez din nou pentru a mi-l modifica exact cum trebuie”, a scris Adriana la final.

“Mireasă pentru fiul meu 2016” este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay

Add Comment