Adevărul despre ce se petrecea în casa lui Guță! De ce a bătut-o pe Cristina și ce acuzații HALUCINANTE îi aducea

Scandalul dintre Nicolae Guță și Cristina pare să fie unul mai mare ca niciodată. Iar noi informații au ieșit la iveală cu privire la ce se petrecea, atunci când cei doi erau încă împreună și nu îi vedea nimeni. Iar lucrurile cu pricina nu îi fac deloc cinste lui Nicolae Guță.
”Era de o gelozie extremă. Îi reproșa tot timpul că se vede cu alții când nu e el acasă. Culmea, o controla și tot degeaba, găsea doar conversații cu femei, cu prietene de-ale ei”, ne-a spus o apropiată de-a Cristinei. Apoi, pentru că nu găsea dovada care să o incrimineze pe Cristina, manelistul a început să îi aducă acuzații care mai de care mai puțin credibilie. ”O acuza că, de fapt, are o relație cu una dintre prietenele ei. Că ar fi și cu ea, și cu el. De aceea a și agresat-o”, ne-a spus o apropiată de-ale Cristinei.

Mai mult decât atât, acum, blondina nici nu mai vrea să audă de o împăcare cu Guță, fiindu-i frică că problemele vor recidiva. ”El o tot bate la cap acum să îl ierte, să se împace. Dar ea, nici dacă Guță îi pune lumea la picioare nu mai acceptă așa ceva. Știe că totul va fi bine o zi, două, o săptămână, iar apoi problemele vor reapărea, mai ales că el este bolnav de gelozie”, ne-a mai spus amica Cristinei.

A fost la un pas să o sugrume
De curând, Nicolae Guță s-a năpustit, ca un uliu, asupra Cristinei. A mers acasă la aceasta și, mai nervos ca niciodată, a făcut-o pe blondă cu ou și cu oțet. Mai mult, spun sursele noastre, printre înjurături și scandalul făcut la ușa acesteia, manelistul a cedat nervos și, fără să se gândească prea mult, a luat-o de gât și a strâns-o bine de tot, doar, doar tânăra se va împăca cu el. Realizând ce a făcut, Nicolae Guță a fost imediat cuprins de regrete, motiv pentru care a și început să plângă și să se roage de ea să revină în brațele lui.