Acest celebru chirurg cardiovascular CONTRAZICE tot ceea ce stiai despre dieta sanatoasa. Iata ce spune despre micul dejun

loading...

Leo Bokeria, un celebru chirurg cardiovascular și academician rus, a răsturnat percepția despre dietele tradiționale, promovând dieta fără mic dejun. Acesta susține că abordăm complet greșit micul dejun.

„Un proverb spune că micul dejun trebuie să îl mănânci singur, prânzul să îl împarți cu prietenii, iar cină să o dai dușmanilor.
Însă medicul susține că să mănânci micul dejun singur este un non-sens absolut, pentru că asta înseamnă un mic dejun complet.

Închipuiți-va numai, dvs. v-ați trezit, organismul începe să revină la starea de funcționare activă, va așezați la masă, mâncați o farfurie de carne, una de făinoase și beți un pahar mare de ceva. Apoi va îmbrăcați și mergeți la muncă-și apoi va mai așteptați că muncă dvs. să fie eficientă?  Cu mult timp în urmă, atunci când a început colaborarea sovieto-americană, am observat că unii chirurgi de renume, beau dimineață, în cel mai bun caz, o ceașca mică de cafea. Și atât! La prânz-o mică tartină. Iar seară când reveneau acasă, mâncau bine, și apoi mergeau să înoate în piscină… De aceea, trebuie că micul dejun să-l dai dușmanilor, la prânz ia o gustare, iar seară (dar nu seară târziu) mănâncă bine, după care fă puțin sport.  Conform observațiilor mele, în țările cu populații longevive, oamenii trăiesc anume așa,” spune renumitul medic despre dieta perfectă.

Add Comment