Accidentarea lui Emanuel de la #MireasaPentruFiulMeu este mai gravă decât se credea. Are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, crucială pentru viaţa lui

loading...

Sâmbătă, Emanuel a făcut un gest șocant, care i-a luat prin surprindere pe toți concurenții.

Concurentul de la ”Mireasă pentru fiul meu” a sărit gardul și a ajuns de urgență la spital, după ce și-a rupt piciorul. Emanuel a suferit o fractură multiplă, a fost operată și va necesita o altă intervenție chirurgicală. Concurentul va avea nevoie de o tijă metalică.

”Problema este destul de gravă. Recuperarea o să dureze cel puțin un an. Medicii au rămas șocați, nu au mai văzut de mult o fractură atât de urâtă și de catastrofală. A durat aproape trei ore operația. De o lună de zile mi-am dorit să plec și m-am rugat ca susținătorii să nu mă mai voteze. Nu m-am gândit că se va întâmpla ceva atât grav. Medicii au spus că rămân aici până vineri. Sunt multe amănunte pe care nu le cunosc. Mai am nevoie de o operație urgentă, care va fi cea mai importantă, capitală pentru destinul meu, pentru viața mea”, a spus Emanuel de pe patul de spital.

”Chiar mi-era ciudă că voiam să îl pun pe Emanuel și trebuia să îl pun pe Ștefan”, a spus Adriana sâmbătă, imediat după ce acesta a sărit gardul.

”El era și fragil, numai dacă puneai mâna pe el se învinețea”, au spus Lavinia și Eduard.

Add Comment