A uitat ca avea o camera de filmat atunci cand a intrat in casele unor straini. Ce a urmat a facut inconjurul internetului

In weekend-ul care tocmai a trecut, un apartament din Rapid City, South Dakota, a fost distrus partial de un incendiu, dar din fericire toata lumea a supravietuit datorita unui barbat pe nume Spencer.

In filmuletul de mai jos, putem vedea cum Spencer si prietenii lui testeaza noua camera de filmat si au suprins in imagini cum flacarile au cuprins apartamentul. In loc sa stea si sa filmeze in continuare tragedia, tinerii si-au dat seama ca pot fi de mare ajutor.

Cu camera pe Play, au intrat in cladire si s-au mobilizat sa ii salveze pe cei care se aflau in imobil. Specncer si amicii lui, cu ajutorul unor vecini, au intrat in apartamente, au spart usile si au verificat daca se afla cineva in interior.

Banii pe care i-a incasat din filmuletul facut de el i-a donat celor care au avut apartamentele in flacari. Cauza incendiului nu este inca cunoscuta, dar partea care conteaza cel mai mult este ca nu a fost in pusa in pericol viata nimanui.