A sperat până în ultima clipă că e vorba de o eroare medicală! Vestea care a dărâmat-o pe Marina Dina! Blonda nu se putea opri din plâns!

loading...

Marina Dina şi iubitul ei au bifat anul trecut o vacanţă exotică în Maldive, unde sperau ei ca minunea să se îndeplinească, iar vedeta să rămână însărcinată. Din nefericire, moştenitorul s-a lăsat aşteptat, aşa că îndrăgostiţii au decis să nu mai piardă timpul şi să accepte soluţia propusă de medici. Pentru ca blonda să nu stea singură aproximativ o lună de zile la Istanbul, cei doi s-au decis să apeleze la o clinică privată din Capitală, mai exact la un medic care le-a fost recomandat şi care are la activ numeroase cazuri rezolvate. Potrivit unor persoane din anturajul cuplului, Marina Dina a făcut spre finalul anului trecut o fertilizare in vitro, însă sarcina nu s-a prins, iar blonda a suferit crunt din această cauză.

„Medicii au asigurat-o pe Marina că nu are probleme de sănătate care să o împiedice să rămână însărcinată. În plus, o ajută şi vârsta, ea având 28 de ani. S-a supus tratamentului, şi-a făcut singură injecţii în burtă, i s-a implantat embrionul şi a aşteptat nerăbdătoare rezultatele. Îşi dorea atât de tare, încât credea că este însărcinată. Când medicii au anunţat-o că fertilizarea in vitro nu a reuşit, ea a sperat să fie vorba de o eroare medicală. Ulterior s-a convins că medicii au avut dreptate. A fost foarte afectată, nu se mai putea opri din plâns. I-a fost foarte greu să accepte situaţia“, au declarat, pentru spynews.ro, aceleaşi surse.

Iubitul ei a reuşit să o liniştească, mai ales că nu îi presează nimic şi au destul timp să devină părinţi. Aşa că vedeta este din nou optimistă în privinţa şanselor de a deveni mămică. Deocamdată se pare că nu a luat o decizie în privinţa unei noi proceduri medicale. „Medicii i-au recomandat Marinei să aştepte minim 2 luni până la următoarea fertilizare in vitro. Ea îşi doreşte foarte tare un copil, dar nu ştie dacă este pregătită să o ia de la capăt cu tratamentul şi procedura aferentă. Îi este teamă de nereuşită. Este de părere că bebeluşul va veni atunci când trebuie să vină“, a adăugat pentru spynews.ro, o persoană din anturajul ei.

 

sursa: spynews.ro

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro