A intrat in coma dupa o cezariana de urgenta. O sa plangi cand o sa aflii ce s-a intamplat dupa ce i-au pus fetita in brate

Ziua nasterii primului copil ar trebui sa fie cea mai fericita din viata unui cuplu.

Pentru Shelly si Jeremy Cawley, aceasta zi s-a transformat in cea mai inspaimantatoare si mai stresanta. In ziua nasterii, Shelly a trebuit sa fie operata de urgenta, pentru a naste prin cezariana.  Rylan, fetita lor, s-a nascut perfect sanatoasa.

Un cheag de sange a facut ca Shelly sa intre in coma in timpul operatiei. La cateva ore dupa operatie, ea inca nu se trezise iar semnele vitale erau din ce in ce mai slabe. Doctorii nu credeau ca va mai supravietui pana dimineata.

Una dintre asistente a avut o idee geniala. Stiind ca atingerea mamei e vitala pentru bebelusii prematuri sau slabiti, ea s-a gandit sa incerce reversul acestei tactici asa ca a pus fetita in bratele mamei. Dupa cateva secunde, aceasta a inceput sa planga iar pe monitor s-a vazut o crestere a semnelor vitale ale mamei.

Dupa cateva zile, in care starea ei s-a imbunatatit, Shelly s-a trezit. “Doctorii cred ca, in momentul in care am auzit-o plangand, subconstientul meu a gasit  un motiv sa lupte. Trebuia sa supravietuiesc, pentru copilul meu“, a declarat ea, ulterior, pentru un post de televiziune. Iata momentul in care Shelly a facut cunostiinta cu fetita ei:

Vezi AICI