A inceput sa planga cand parintii i-au spus ca fratiorul ei este grav bolnav: “Ii creste ceva la inima!” Cu ochii in lacrimi, aceasta fetita de 6 ani si-a luat pusculita si s-a dus pe furis la o farmacie de langa bloc: “Buna ziua! Vreau sa cumpar un miracol!” E cutremurator ce a urmat

loading...

Totul a inceput in momentul in care o fetita de 6 ani a aflat de la parinti ca fratiorul ei este extrem de bolnav, avand o problema la inima. Incercand din rasputeri sa il ajute, micuta a pus la cale un plan, pe care l-a dus la indeplinire cum a stiut ea mai bine.

Astfel, intr-o zi, fara stirea parintilor, ea si-a luat borcanelul in care isi tinea monedele stranse, a iesit pe usa apartamentului si s-a dus la cea mai apropiata farmacie.

Ajunsa acolo, a pus borcanelul pe tejghea si a intrat in vorba cu farmacistul: “Buna ziua! Fratele meu este foarte bolnav, parintii mei mi-au spus ca ii creste ceva la inima si ca doar un miracol il mai poate salva. Asa ca vreau sa cumpar un miracol!”, a spus ea.

Amuzat, dar in acelasi timp grabit, farmacistul i-a raspuns ca el nu vinde asa ceva si ca ar fi bine sa se intoarca acasa cat mai curand, inainte ca parintii sa isi dea seama ca a plecat.

Trista, fetita si-a luat borcanelul si a dat sa iasa pe usa. In acel moment un barbat, care statuse la coada in spatele ei pana atunci, a oprit-o, a luat-o de mana si i-a spus: “Am eu miracole de vanzare, trebuie sa vad doar daca se potrivesc cu ce are nevoie fratele tau. Du-ma la tine acasa, vreau sa il cunosc pe el, si sa vorbesc cu parintii tai”.

Intamplarea face ca acel barbat sa fi fost un medic cardiolog extrem de cunoscut, care s-a oferit sa-l opereze gratuit pe baietel. Totul s-a terminat cu bine, iar acum familia este din nou fericita.

 

Add Comment